De Kickstart Hypotheek

De Kickstart Hypotheek is speciaal voor starters. Voor een voordelig tarief krijg je een top-advies en super begeleiding.

Dus, koop jij je eerste woning met een NHG hypotheek, is één adviesgesprek voldoende, kun je alle gevraagde documenten uploaden in je eigen veilige digitale klantmap? Dan is de Kickstart Hypotheek zeker iets voor jou! Je krijgt een uitgebreid en duidelijk advies, wij verzorgen de complete afwikkeling van je hypotheek en begeleiden je van aanvraag tot notaris. Vanwege het proces van onze Kickstart Hypotheek heb je snel duidelijkheid over je hypotheekaanvraag. Het vanaf tarief is slechts € 1.950,00 voor singles en € 2.200,00 voor duo's. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op onze tarievenlijst

Belangrijk nieuws:  per 1 januari 2023 gaat de NHG-grens omhoog van € 355.000 naar € 405.000!!!! Dit betekent veel meer kansen voor starters die samen een woning willen kopen. De woningprijzen en de hypotheekrentes stabiliseren. Combineer onze Kickstart Hypotheek met een Svn Starterslening. Er gaat een wereld voor je open!

Benieuwd naar onze klantbeoordeling? Lees onderstaande reviews

Uitgebreid advies, enorm klantvriendelijk.
Lees alle reviews op Independer.

9,3

"Zeer tevreden..klantvriendelijke service"
Lees hier nog meer reviews

9,9