KickStart Hypotheek

Singles v.a. € 1.950 
Duo's v.a. € 2.200

Bereken zelf
Maximale hypotheek
en maandlasten

Welkom bij Kick Wiegmans Hypotheken

Kick Wiegmans Hypotheken staat voor kwaliteit. Wij ontzorgen onze klanten door duidelijke adviezen, heldere communicatie en door veel werk uit handen te nemen. Wij hebben vele contacten met makelaars notariskantoren, taxateurs, energieadviseurs en bouwtechnische keurders etc.

Het kopen van een woning en/of het aanvragen van een hypotheek is al een hele onderneming op zich. Dat weten wij als geen ander en wij helpen jou daar graag bij. Wij begeleiden je dan ook tijdens het hele traject van a tot z:

- Hypotheek 
Aankoop woning, verbouwen, verduurzamen, oversluiten, overwaarde opnemen, looptijd verlengen etc.

Allereerst nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek, uiteraard kosteloos. Wij bekijken dan wat financieel haalbaar en betaalbaar is. En schakel je ons in als jouw adviseur dan vinden wij voor jou altijd de beste en meest voordelige hypotheek. Het goed en snel een akkoord krijgen op je hypotheekaanvraag is een vak apart en ook daarvoor staat ons TOP-team voor je klaar. Kick Wiegmans en Bart Eveleens (hypotheekadviseurs) geven jou een persoonlijk, voordelig en vooral duidelijk en begrijpelijk hypotheekadvies. Hierbij kijken zij naar alle opties die voor jouw situatie van toepassing zijn en komen dan met de beste oplossing! Samen met Monique de Geus (assistente) zorgen  zij daarbij voor een optimale en klantvriendelijke begeleiding van het administratieve traject tot het akkoord op de hypotheekaanvraag. Niet voor niets wordt onze dienstverlening door onze klanten erg hoog beoordeeld en daar zijn wij waanzinnig trots op!

- Aankoopbegeleiding bij aankoop woning 
De combinatie van hypotheekadviseur en aankoopmakelaar is een groot succes. Korte lijnen, snel schakelen, gericht bieden. En al helemaal i.c.m. Bieden met Zekerheid een schot in de roos!
 

Benieuwd naar onze klantbeoordeling? Lees onderstaande reviews

Lees snel de laatste nieuwtjes