Wij zijn Gecertificeerd Aankoopbegeleider

Als geen ander weten wij dat het kopen van een woning een spannende aangelegenheid is. Er komt zoveel bij kijken. En zeker bij het doen van een bod. Want wat is nou een reële marktwaarde, met welke voorbehouden moet je een bod doen, met welke voorwaarden moet je verder rekening houden en wat is de juiste onderhandelingsstrategie etc.? Maar ook het snel kunnen schakelen met de hypotheekadviseur is dan wenselijk. Is het nog financieel haalbaar of is de rente tussentijds gewijzigd zijn vragen die spelen als je op het punt staat een bod te doen. 

Als hypotheekadviseur zijn wij al jarenlang een belangrijke schakel in het aankoopproces. Traditioneel bekijken wij 'aan de voorkant' wat financieel haalbaar (en betaalbaar) is en nadat is aangekocht regelen wij de hypotheek. Wij hebben gemerkt dat er een enorme behoefte was en is aan een complete begeleiding bij het aankopen van een woning. 

Om het gehele aankoopproces te begeleiden en daarmee zekerder, duidelijker en succesvoller te maken, kun je ons ook inschakelen als aankoopmakelaar en voor het verzorgen van het kunnen uitbrengen van een bod zonder voorbehoud van financiering. Wij bieden hiermee een fantastische aankoopdienst, waarbij wij, door de unieke combinatie van aankoopmakelaar en hypotheekadviseur, razendsnel kunnen schakelen om zodoende op ieder moment het juiste en financieel haalbare bod  te doen en je zodoende volledig te ontzorgen! 

Benieuwd naar onze klantbeoordeling? Lees onderstaande reviews