Opstart Hypotheek

Ben je op zoek naar een woning? Dan is het aan te raden om op voorhand je hypotheek al opgestart te hebben. Het hypotheekadvies is op grote lijnen al klaar, waardoor:

- je bij iedere wonig weet waar je aan toe bent qua maandlasten
- het meer zekerheid geeft over de accepatie van de hypotheekaanvraag
- jouw hypotheekaanvraag veel eerder beroordeeld wordt, waardoor je sneller uitsluitsel hebt 

Heb je een woning gekocht, dan selecteren wij op dat moment de beste geldverstrekker en vragen we direct de juiste hypotheek voor jou aan!

De Opstart Hypotheek ga je dan ook aan i.c.m. één van de hypotheekpakketten Kickstart(Plus), Doorstart, Senioren of Maatwerk Hypotheek. 

Nieuwbouw:
Bij het inschrijven op een nieuwbouwwoning krijg jij een 'Hypotheek Certificaat'. Dit is vaak een vereiste en vergroot de kans aanzienlijk dat je wordt ingeloot.

Bestaande bouw:
Heb je een woning op 't oog en wil je een bod uitbrengen? Dan maken een nieuwe hypotheekberekening, zodat jij onbezorgd een bod kunt doen. Wil je nog zekerder een bod doen en jouw kansen aanzienlijk vergroten? Maak dan gebruik van onze aankoopdiensten 'Aankoopmakelaar' en 'Bieden met Zekerheid', waarbij een bod kan worden gedaan zonder voorbehoud van financiering! 

Voor het tarief van de Opstart Hypotheek begeleiden wij jou tijdens jouw zoektocht gedurende 1 jaar en geldt voor maximaal 3 woningen. 

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op onze tarievenlijst.

Benieuwd naar onze klantbeoordeling? Lees onderstaande reviews