Hypotheek

Hypotheken zijn er in verschillende vormen. Uitleg over de belangrijkste vind je op onze site.

Er zijn maar weinig momenten in je leven waarop je zo'n financieel belangrijke beslissing neemt als het afsluiten van een hypotheek. Je gaat namelijk een grote verplichting aan voor een lange periode. Een verplichting waaraan je niet alleen nu moet kunnen voldoen, maar ook in tijden waarin het financieel tegen zou zitten. Want wat gebeurt er als je plotseling arbeidsongeschikt raakt, of als je door krapte op de arbeidsmarkt je baan verliest? Of bij onverhoopt overlijden van je partner of bij pensioneren? Ben je dan gedwongen te verhuizen omdat je de hypoheeklasten niet meer kunt betalen of kun je jouw gewenste levensstandaard behouden? Allemaal vragen die wij beantwoorden!
Wanneer je de juiste maatregelen treft, zijn de gevolgen ook in dit soort minder rooskleurige omstandigheden te overzien. Een goed en betrouwbaar hypotheekadvies is daarbij essentieel.

Voor dit advies en de bemiddeling in je hypotheek brengen wij kosten in rekening. Kijk voor meer informatie over onze tarieven en dienstverlening naar onze tarievenlijst en vergelijkingskaart. Graag vertellen wij tijdens een kosteloos gesprek welk tarief voor jou van toepassing is. 

Benieuwd naar onze klantbeoordeling? Lees onderstaande reviews