Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ons ervaren team staat voor je klaar! Kick Wiegmans en Bart Eveleens (Hypotheekadviseurs) en Monique (Assistente), verlenen service op een persoonlijke en ongedwongen manier.

Hypotheken

Wij zijn gespecialiseerd in integraal en onafhankelijk hypotheekadvies en -bemiddeling en werken samen met een groot aantal geldverstrekkers zoals: 

ABN AMRO — AEGON — Allianz — Argenta — a.s.r. — Attens — BLG Wonen — bijBouwe — Centraal Beheer — Clarian — Florius — Holland Woont — Hypotrust — ING — IQWoon — Lloyds Bank — Lot — Merius — Moneyou — Munt — Nationale Nederlanden — NIBC — Obvion — Rabobank — Robuust — Syntrus Achmea — Tulp — Venn — Vista — Woonfonds  —  Woonnu

Onze werkwijze:
Op basis van je hypotheekwensen, maken we een selectie van de goedkoopste aanbieders van dat moment, leggen de voorwaarden naast elkaar en helpen je met het maken van de juiste keuze. Het zijn immers ook de voorwaarden waar je lang ‘aan vastzit’. Deze werkwijze is heel anders dan als je rechtstreeks naar de bank gaat. Je krijgt daar alleen advies over hun eigen producten.
Bij Kick Wiegmans Hypotheken krijg je altijd een totaal hypotheekadvies. Wij houden rekening met essentiële zaken zoals welke inkomensterugval kun je en wens je te dragen bij pensioneren, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of bij onverhoopt overlijden van je partner, zodat je er zeker van kunt zijn dat je hypotheek ook eventueel financieel minder goede tijden kan doorstaan.
Wij begeleiden je van offerte tot notaris en bieden je tijdens de looptijd van de hypotheek optimale service aan zoals periodieke servicegesprekken en de maandelijkse besparingscheck. Wij houden continue een vinger aan de pols. Ons doel is jouw financiële rust.
Doordat wij lage bedrijfskosten hebben ben je bij ons voor onafhankelijk hypotheekadvies en -bemiddeling altijd voordelig uit. Je betaalt ons een éénmalige vergoeding voor advies en bemiddeling terwijl je dit niet aan de bank hoeft te betalen. Voor meer informatie over onze tarieven en dienstverlening verwijzen wij je graag naar onze tarievenlijst en vergelijkingskaart.


Aankoopbegeleiding

Speciaal voor het aankopen van een bestaande woning kun je ons ook inschakelen:
- als aankoopmakelaar
- voor het doen van een verzekerd bod zonder voorbehoud van financiering 
Klik hier voor meer informatie.

Persoonlijke Lening

Voor financieringen van verkoopverlies, verbouwingen of consumptieve bestedingen kun je ook bij ons terecht voor een Persoonlijke Lening. Wij werken samen met o.a.:
DEFAM, Nationale Nederlanden, Quander en BNP Personal Finance.

Overlijdensrisicoverzekering

Wij vergelijken meerdere verzekeringsmaatschappijen met elkaar, waardoor je ook hierop honderden tot soms wel duizenden euro’s kunt besparen.

Woonlasten- en Inkomensgarantieverzekering (dekking bij arbeidsongeschiktheid)

In combinatie met je hypotheek of krediet kunnen wij voor je bemiddelen in de beste Woonlasten- en Inkomensgarantieverzekeringen.  

 

Benieuwd naar onze klantbeoordeling? Lees onderstaande reviews