Welkom bij KICK WIEGMANS HYPOTHEKEN

Kick Wiegmans Hypotheken is opgericht in 2012 door Kick Wiegmans. Kick is een gedreven adviseur die het onderste uit de kan haalt voor zijn klanten. Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben bij zowel één van de grootste verzekeraars als bij de grootste hypotheekketen van Nederland, is Kick de uitdaging aangegaan om hypotheekadvies begrijpelijker, persoonlijker, voordeliger en makkelijker te maken. Dit zijn kenmerken waar Kick Wiegmans Hypotheken voor staat en tevens de belangrijkste redenen waarom klanten (terug)komen. 

In 2016 en 2017 is Kick Wiegmans Hypotheken door Independer.nl verkozen als beste kantoor in de Regio Hollands Midden. Alhoewel deze prijsuitrijking daarna is gestopt, zijn de klantbeoordelingen gewoon doorgegaan. Kick Wiegmans Hypotheken wordt zo goed beoordeeld dat zij zich al enige tijd als één van de beste kantoren van Nederland mag noemen.

En dat kan natuurlijk niet zonder een TOP-team dat op dezelfde manier 'in de wedstrijd staat'. Van A tot Z wordt alles geregeld, vanaf het eerste orienterende gesprek tot aan de notaris. 

Benieuwd naar onze advies- en bemiddelingsvergoeding? Bekijk onze tarievenlijst en vergelijkingskaart.  

Benieuwd naar onze klantbeoordeling? Lees onderstaande reviews

Advieskeuze (550+ reviews):  9,9

"Wat zijn wij geweldig geholpen."
"Zeer tevreden..klantvriendelijke service"